marcel@link-smb.nl

Marcel de Visser
link_smb
link-smb
link-smb


Nieuws

Het laatste nieuws van Link SMB volg je hier! Nieuws over samenwerksverbanden, opdrachten en andere nieuws feiten.

ITU World Championships 2013 Cross Triathlon

Van woensdag 10 t/m zaterdag 13 juli staat Den Haag in het teken van de wereldkampioenschappen cross triathlon. Onderdeel van de Beach Challange. Georganiseerd door de stichting Beach Challange in nauwe samenwerking met de gemeente Den Haag, de Nederlandse Triathlonbond en Beach resort Kuikduin. Link SMB ondersteunt de organisatie in het vinden, binden en activeren van sponsorships. Meer informatie: www.beach-challenge.nl


Samenwerking MountainbikePlus
In elke editie van Mountain Bike Plus haalt de redactie de onderste steen van het mountainbikenieuws boven, testen we de meeste fietsen en rijden de mooiste trails. Technische artikelen, wedstrijdsport, training en uitstapjes naar de wilde freeridewereld. Mountainbike Plus het meest gelezen Nederlandstalige mountainbikemagazine.

Samen met Link SMB wordt de strategie van Mountainbike Plus onder de loep genomen. Naast het magazine moet er actief worden gecommuniceerd via verschillende kanalen. Twitter, facebook, website en wellicht een Clypper mountainbike kanaal staat op de planning. Mountainbike Plus en Link SMB hebben elkaar gevonden om samen in 2013 de uitdaging in het mountainbiken aan te gaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recente opdrachten

Onderstaand een overzicht van recente opdrachten en projecten:

Clypper
Link SMB is nauw betrokken bij de implementatie van Clypper wereldwijd. Lees verder

   

Samenwerking met MountainbikePlus
In elke editie van Mountain Bike Plus haalt de redactie de onderste steen van boven...
Lees verder