marcel@link-smb.nl

Marcel de Visser
link_smb
link-smb
link-smb


Recente opdrachten

Clypper
Link SMB is nauw betrokken bij de implementatie van Clypper wereldwijd. Clypper staat voor een unieke fanbeleving en brengt de fan van een sporter, artiest, team of merk dichter bij elkaar door het versturen van clips naar mobiele telefoons overal ter wereld. Link SMB werkt als projectmanager voor Clypper en introduceert deze nieuwe techniek bij verschillende organisaties om deze in te passen in de marketingstrategie. Voor meer info over Clypper kunt u contact opnemen met Link SMB of kijken op http://www.clypper.com/linksmb


Samenwerking MountainbikePlus
In elke editie van Mountain Bike Plus haalt de redactie de onderste steen van het mountainbikenieuws boven, testen we de meeste fietsen en rijden de mooiste trails. Technische artikelen, wedstrijdsport, training en uitstapjes naar de wilde freeridewereld. Mountainbike Plus het meest gelezen Nederlandstalige mountainbikemagazine.

Samen met Link SMB wordt de strategie van Mountainbike Plus onder de loep genomen. Naast het magazine moet er actief worden gecommuniceerd via verschillende kanalen. Twitter, facebook, website en wellicht een Clypper mountainbike kanaal staat op de planning. Mountainbike Plus en Link SMB hebben elkaar gevonden om samen in 2013 de uitdaging in het mountainbiken aan te gaan.

 

 

 

 

 

 

Recente opdrachten

Onderstaand een overzicht van recente opdrachten en projecten:

Clypper
Link SMB is nauw betrokken bij de implementatie van Clypper wereldwijd. Lees verder

   

Samenwerking met MountainbikePlus
In elke editie van Mountain Bike Plus haalt de redactie de onderste steen van boven...
Lees verder